top of page

27956

ID:

Moscu

Moscu heeft nog nooit een eigen liefdevol huisje gekend. Wil jij er voor hem zijn?

GESLACHT

Reu

RAS

American Staffordshire terriër mix

GEBOORTEDATUM

3 apr. 2021

WACHT AL SINDS

3 dec. 2021

GROOTTE

Middelgroot (15 tot 30 kg)

VACHT

Kortharig

 Moscu groeide op in het asiel en kreeg niet de kans om zijn zelfvertrouwen of gevoel van veiligheid op te bouwen, hoewel hij hoop bleef houden op het vinden van een nieuw huis. Helaas gingen er twee jaar voorbij en werd hij een van de vele vergeten zielen...

Een van onze toegewijde vrijwilligers merkte Moscu op en besloot te helpen. Ze begon met trainers te werken en verhuisde hem naar een pension, weg van het stressvolle, overvolle asiel. Deze verandering is levensveranderend voor Moscu. Hij gedraagt zich nu braaf, loopt prachtig aan de riem, kent veel commando's en trucjes, is zeer gehoorzaam en wil altijd graag goed zijn best doen.

Moscu heeft een bijzondere liefde voor autorijden! De achterbank van een auto voelt voor hem als een zachte, veilige haven. Hij vindt het zelfs leuk om alleen in de auto te blijven en valt dan ook vaak in slaap. 


Moscu houdt enorm van alle mensen en is ook sociaal en vriendelijk met kinderen! Hij kan prima  andere honden passeren, maar is nog steeds gespannen en gestrest als ze te dichtbij komen. Daarom zouden we hem het liefst als enige hond willen plaatsen. 


Hij is kalm in de stad en in restaurants, hoewel het duidelijk is dat hij zich nog steeds aan het aanpassen is aan het leven buiten het asiel. Na nieuwe ervaringen keert hij vaak graag terug naar de vertrouwde veiligheid van de auto. Hij boekt echter snel vooruitgang en blijft zich elke dag verbeteren.


Hij neemt snoepjesl voorzichtig op en is niet bezitterig van speelgoed of eten. Moscu is op zoek naar een zelfverzekerde persoon die hem, met liefde, geduld en cpnsequente begeleiding, kan leren over het leven buiten het asiel en hem kan helpen bloeien.

Adopteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden? Doe een adoptie-aanvraag! Wij bekijken dan graag of je een goede match bent.

bottom of page